Joalis - detoxication medicine

Метод

Метод

Метод за управляема контролирана детоксикация


Често ли се чувствате изморени, без да знаете защо? Страдате ли от признаци на алергия, главоболие? Имате ли храносмилателни или гинекологични проблеми? Боледувате ли често? Смята ли Вашият лекар, че сте здрав, въпреки че Вие самите не се чувствате добре? Ако това е вярно, Вие сега се намирате на точното място.

Illustrational photo: headache
Методът за управляема контролирана детоксикация се занимава с премахването на токсините, които причиняват физически и психически проблеми. Причината на тези проблеми е в обременяването на организма с различни видове токсини. Конкретният вид на токсично обременяване определяме чрез измерване със електроакупунктурен уред Salvia, който е конструиран на база на изобретението на д-р Рейнхолд Фол. Според резултатите на измерването, се препоръчват подходящите продукти Йоалис. Тези продукти помагат на организма да се изчисти от токсичното обременяване и от блокирането на физиологичните функции.


Детоксикацията е също така и профилактичен метод. Точната локализация на токсините ни позволява да открием рисковите фактори, преди да се появят клиничните признаци на болестта. След това възстановяваме баланса в организма, използвайки препаратите Йоалис.

Какво е детоксикация? Четете нататък.

снимка: www.samphotostock.cz


 

Оценка на статията

За пръв път ли сте тук?

За да се запознаете с метода на управляемата контролирана детоксикация, препоръчваме секция Метод.

Повече...

Инфо

Не са намерени никакви новини.